Plotové systémy GARD

Vytvoříme kompletní oplocení pro váš domov!

GARD

Moderní design je jednou z výhod plotů Gard. Plotový systém Gard je vyroben tak, aby byl každý zákazník spokojen – široká škála provedení je zárukou, že si každý vybere kombinaci pro svůj plot.

Plotový systém GARD dodáváme ve 4 módních barvách:

  • zlatý dub 3D
  • ořech
  • grafit (MAT 7016)
  • černá (MAT 9005)

Plotové systémy, které dávají pocit bezpečí

Plotové systémy, které jsou součástí značky GARD, jsou vyrobené s důrazem na každý detail. Plotové systémy GARD je především kombinací vysoké kvality s jedinečným designem. Plotový systém kombinuje brány, branky, sloupky a mnoho dalších prvků, které lze kombinovat tak, aby se hodil pro každý typ pozemku. Instalace plotu je velmi jednoduchá, a přesto plot poskytuje nejvyšší bezpečnost. GARD navrhl dva typy plotů, které se montují odlišně. Hlavním důvodem jsou podmínky nemovitosti. V naší nabídce najdete dvoukřídlé brány, stejně jako posuvné brány, které jsou díky své samonosné konstrukci mnohem pohodlnější. Brána může být vybavena fotobuňkami, zabezpečením a bezpečnostní lampou. Pohon brány je ukryt ve sloupku, což je zárukou snadného přístupu v případě poruchy.

1gard_systemy

Výhody moderních oplocení

Největší výhodou moderních oplocení systémů je především automatizace. Na rozdíl od dosud používaných systémů nemusíte kvůli otevření brány opouštět auto – stačí stisknout jedno tlačítko na dálkovém ovladači určeném k tomuto účelu. Nejnovější systémy oplocení jsou odolné vůči škodlivým účinkům vlhkosti. Použití oceli nejvyšší kvality a její fyzikální, mechanické a technologické vlastnosti umožňují vyrábět ploty, jejichž stabilita a pevnost je na velmi dobré úrovni. Za zmínku stojí, že plotové systémy jsou odolné vůči škodlivým UV účinkům slunečního světla a přesněji vůči tendenci blednutí barev. Oplocení GARD je dobrou volbou na dlouhá léta, která vydrží měnící se povětrnostní podmínky. To vše potvrzuje desetiletá antikorozní záruka na ocelové prvky plotu.

Plechové plotové soupravy

Plotové sady GARD je vysoce kvalitní plot, který se kromě dobré pevnosti může pochlubit originálním a promyšleným designem, který zajišťuje velmi snadnou instalaci i komfort obsluhy brány. Plotová sada GARD je kombinací velmi dobře naplánovaných prvků, které tvoří celou sadu. Sada obsahuje odolný plot postavený ze sloupků, desek nebo profilů. Nabídka zahrnuje branku a automatickou bránu. Navrhnout kompletní plotovou sadu není těžké, zvláště když si vybereme něco z nabídky GARD.

Plotové systémy lze snadno přizpůsobit velikosti každé nemovitosti, stejně jako terénu. Ploty byly navrženy tak, aby vyhovovaly jakémukoli typu pozemku, bez ohledu na architektonický styl použité budovy. Pokud plánujete vyměnit starý plot, stojí za to použít produkty GARD. Proč? Produkty GARD se snadno instalují a jejich jedinečný design osvěží vzhled celé nemovitosti. Výměna brány, branky nebo poštovní schránky je velmi snadný úkol a zvládne to každý profesionál. Výběr zahradní sady od GARD je hit!

gard-galeria-1gard-galeria-3gard-galeria2

Výrobce oplocení GARD

Plotové sady GARD jsou rozumnou volbou po dlouhá léta. Vysoká kvalita zpracování jde ruku v ruce s cenou, která je dostupná pro naše zákazníky. Stojí za to dodat, že výrobky GARD jsou také ideální pro modernizaci a rekonstrukci starého plotu. Důležité je, že montáž prvků na místo starého plotu je vcelku jednoduchá. Proč? Když si koupíte plotové prvky GARD, získáte tím i montážní prvky, které jsou v sadě.  To je důležité při částečně nebo úplně výměně starého plotu.